REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
English Austrian Belgian Croatian Hungarian Italian Polish Rumanian Spanish Swedish Turkish

Zona de învăţare

Autoevaluare  
Cursuri
PROIECT

Ce este REVEAL 2  
PARTENERI

BEST  
CSV
Forum
FVSZ
FdW
Espiral
HELP
IDP
IHF
IWS
KSEAD
NCVO
Pro Vobis
ASOCIATI

Parteneri asociati  
STIRI & AGENDA

Stiri  
Evenimente

REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

  • REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
  • REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
  • REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
  • REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

Ce este REVEAL 2


Project ref: 2014-1-IT01-KA204-003994

OER-REVEAL-2 este construit pe succesul si experientele din proiectul REVEAL, un proiect de bune practici finantat de Programul de Invatare pe tot Parcursul Vietii (Life Learning Programme). In acest proiect, parteneriatul va urmari:

A) Largirea ariei geografice cuprinse prin includerea unor tari si limbi noi. OER-REVEAL-II va extinde aria de cuprindere a proiectului prin includerea a 12 parteneri care reprezinta 11 limbi straine diferite vorbite oficial in 16 state membre ale EU precum si state candidate.
B) Cresterea scopului tehnic si operational prin includerea unor subiecte noi, specifice pentru traininguri dedicate educatiei adultilor din domeniul voluntariatului si al celui de-al treilea sector. Oferta educationala cuprinde 21 de cursuri focusate pe 7 mari teme, de la Management de Proiect pentru sectorul ONG pana la Fundraising.
C) Deschiderea rezultatelor proiectului catre publicul larg, prin Resurse Educationale Deschise: scopul proiectului este de a aduce in domeniul Resurselor Educationale Deschise bogatia de informatii, de materiale si continut, mai specific astfel:

1. Instrumentul de Auto-Evaluare online pentru a evalua, valorifica si conceptualiza cunostintele si competentele adultilor participanti in educatie/ voluntarilor, prin identificarea abilitatilor specifice precum si a lacunelor existente.
2. Un set de instrumente online de training pe nivele multiple care sa acopere lacunele identificate, prin solutii de invatare personalizate pentru adulti si voluntari.
3. Materiale si continut interactiv de training, bibliografie de informatii relevante, expertiza, studii de caz, etc. Parteneriatul vizeaza reprezentantii celui de-al treilea sector, asociatiile de voluntariat, facilitatori pentru sectorul de voluntariat, furnizori de servicii pentru sectorul privat, centre de cercetare active in societatea civila si voluntariat. OER-REVEAL-2 aduce impreuna diversii participanti din domeniul educatiei adultilor si al treilea sector, cu un puternic accent pe Resursele Educationale Deschise Pan-Europene care sunt accesibile in 11 limbi pentru realizarea cresterii incluzive EU2020 prin imbunatatirea oportunitatilor de invatare pentru adulti, pentru a sustine impactul voluntariatului in EU.
RevealDoriti
sa aflati mai multe
despre REVEAL
Reveal
Înscrieti-va aici:  
     Actualizare
     Eliminare
   Cititi
cele mai noi stiri
despre proiectul REVEAL
si cresteti eficienta
voluntariatului
în Europa.


Testati-va abilitatile
si cresteti eficienta
voluntariatului
în Europa.

Get involved in REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
Email: info@revealvolunteering.eu - Reveal YouTube Channel

CVSForum IDPEspiralIWSProvobis
Help IHF BEST FdW NCVO KSEAD FVSZ
Sitemap

This Project has been funded
with the support of the
Erasmus+ programme
of the European Union


  This site is optimized for 1024 x 768 screen resolution & Broadband Connection. Tested on  Internet Explorer  Mozilla Firefox  Google Chrome

"This project has been funded with the support of the Erasmus+ programme of the European Union. This web site and its contents reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein."