REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
English Austrian Belgian Croatian Hungarian Italian Polish Rumanian Spanish Swedish Turkish

Zona de învăţare

Autoevaluare  
Cursuri
PROIECT

Ce este REVEAL 2  
PARTENERI

BEST  
CSV
Forum
FVSZ
FdW
Espiral
HELP
IDP
IHF
IWS
KSEAD
NCVO
Pro Vobis
ASOCIATI

Parteneri asociati  
STIRI & AGENDA

Stiri  
Evenimente

REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

IDP partner of REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

IDP European Consultants


IDP este o companie de servicii dinamice care ofera unei game largi de clienti din sectorul public si privat servicii de consultanta si formare personalizate în domeniul mecanismelor si programelor de finantare UE.

Înfiintata în 1996 de un grup de experti în afaceri UE activi la Bruxelles din 1991, IDP ofera asistenta unei game largi de clienti – de la mari corporatii multinationale la întreprinderi mici – în domeniul monitorizarii oportunitatilor UE si accesarii programelor de finantare UE administrate la nivel central de institutiile si agentiile europene, ca de exemplu: Programul-cadru, Programul de învatare de-a lungul vietii, Life+, Cultura, Daphne etc. Compania ofera servicii de consultanta personalizate si universitatilor si centrelor de cercetare în vederea accesarii fondurilor si ajutoarelor nerambursabile UE.

Din 1999, IDP si-a dezvoltat nucleul de competente sub forma prestarii unor servicii de formare de înalta calitate în domeniul finantarii proiectelor, managementului de proiect si mecanismelor de finantare UE. IDP ofera seminarii de formare profesionala expertilor si managerilor din sectorul public si privat. De asemenea, IDP ofera o mare cantitate de servicii de formare specializata si de consultanta celui de-al treilea sector (sectorul civic), respectiv organizatiilor non-profit si neguvernamentale. Serviciile de formare combinate oferite de IDP se ridica la o medie de 1.200 de ore de formare pe an, ajungând la peste 500 de cursanti.

Pe lânga acestea, IDP organizeaza de trei ori pe an la Bruxelles un curs de perfec?ionare de cinci zile în care participantii aprofundeaza valorificarea cât mai buna a oportunitatilor de finantare UE prin intermediul programelor UE. Cursul de perfec?ionare este organizat sub forma unui seminar de formare practic, creat pe baza experientei directe a IDP în pregatirea unor proiecte solide de finantare UE.

Partenerii IDP au peste 20 de ani de experienta internationala în pregatirea, managementul si coordonarea proiectelor internationale mari. Datorita experientei sale directe consolidate în finantari si management de proiecte UE, precum si gratie prezentei sale la Bruxelles din 1991, IDP este deosebit de competenta pentru a oferi servicii de consultanta si formare de calitate înalta în domeniul fondurilor si ajutoarelor nerambursabile UE.

În cadrul proiectului REVEAL, IDP contribuie cu experienta sa directa si o buna cunoastere a sectorului civic si a voluntariatului. IDP ofera servicii de formare organizatiilor de voluntariat si non-profit si are o întelegere aprofundata a dimensiunii de construire a capacitatii sectorului civic în integralitatea lui.

Unul dintre partenerii IDP are o experienta îndelungata în problematica financiara si de dezvoltare a sectorului privat si contribuie la proiect cu o expertiza specifica în modelarea financiara.

Înregistrata în Italia, IDP are birouri atât în tara de origine, la Pescara, cât si la Bruxelles.

IDP European Consultants SAS
sq. Charles M. Wiser 19, 1040 Bruxelles, Belgia +32.2.2802766
Via Ronchi 19, 65123 Pescara, Italia +39.085.8673019
www.idpeuropa.com
Email contact: projects@idpeuropa.com
Contact e-mail pentru proiect: idp@revealvolunteering.euRevealDoriti
sa aflati mai multe
despre REVEAL
Reveal
Înscrieti-va aici:  
     Actualizare
     Eliminare
   Cititi
cele mai noi stiri
despre proiectul REVEAL
si cresteti eficienta
voluntariatului
în Europa.


Testati-va abilitatile
si cresteti eficienta
voluntariatului
în Europa.

Get involved in REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
Email: info@revealvolunteering.eu - Reveal YouTube Channel

CVSForum IDPEspiralIWSProvobis
Help IHF BEST FdW NCVO KSEAD FVSZ
Sitemap

This Project has been funded
with the support of the
Erasmus+ programme
of the European Union


  This site is optimized for 1024 x 768 screen resolution & Broadband Connection. Tested on  Internet Explorer  Mozilla Firefox  Google Chrome

"This project has been funded with the support of the Erasmus+ programme of the European Union. This web site and its contents reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein."