REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
English Austrian Belgian Croatian Hungarian Italian Polish Rumanian Spanish Swedish Turkish

Zona de învăţare

Autoevaluare  
Cursuri
PROIECT

Ce este REVEAL 2  
PARTENERI

BEST  
CSV
Forum
FVSZ
FdW
Espiral
HELP
IDP
IHF
IWS
KSEAD
NCVO
Pro Vobis
ASOCIATI

Parteneri asociati  
STIRI & AGENDA

Stiri  
Evenimente

REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning

CSV partner of REVEAL

Centrul de Suport pentru Voluntariat - CSV


Centrul de Suport pentru Voluntariat din provincia Chieti (CSVCH), administrat de organizatia non-profit „Centro Solidarietà Incontro Ascolto e Prima Accoglienza ONLUS”, are drept scop sprijinirea voluntariatului printr-o serie de activitati cum sunt promovarea, consultanta, formarea, informarea si cercetarea.

Centrele de Suport pentru Voluntariat (CSV) fac parte dintr-o retea de structuri de sprijin raspândite pe întreg teritoriul national italian, în temeiul Legii Voluntariatului nr. 266 din 1991 si al Decretului din 1997. CSVCH ofera servicii de suport organizatiilor de voluntariat administrate de voluntari. Centrele CSV sunt finantate de fundatii (în principal fundatii din sectorul bancar).

Centrul de Suport pentru Voluntariat din Chieti a fost înfiintat în iunie 1999. CSVCH Chieti (CSV) este complet integrat în reteaua nationala CSV.net, alaturi de alte 78 CSV. CSV.net este un membru proactiv al Centrului European de Voluntariat (CEV – European Volunteering Centre), cu sediul în Bruxelles.

Având drept scop sprijinirea voluntariatului, atât din punct de vedere calitativ, cât si cantitativ, CSVCH presteaza urmatoarele servicii unui numar mare de organizatii de voluntariat din regiunea Abruzzo:
  1. instrumente si activitati care promoveaza cultura solidaritatii, stimuleaza noi initiative de voluntariat si le consolideaza pe cele existente;
  2. servicii de consiliere si consultanta, asistenta calificata, precum si instrumente destinate sprijinirii activitatilor de planificare, lansare si implementare a activitatilor specifice de voluntariat;
  3. initiative de formare si de construire a capacitatii pentru voluntari si organizatii de voluntari;
  4. informare, documentare si date despre activitatile de voluntariat local si national.
Pentru a ajunge la cât mai multe asociatii si persoane, pe lânga sediul din Chieti, CSVCH a mai deschis doua birouri afiliate în Lanciano si Vasto, alte doua centre urbane importante.

www.csvch.org
Contact e-mail pentru proiect: csv@revealvolunteering.euRevealDoriti
sa aflati mai multe
despre REVEAL
Reveal
Înscrieti-va aici:  
     Actualizare
     Eliminare
   Cititi
cele mai noi stiri
despre proiectul REVEAL
si cresteti eficienta
voluntariatului
în Europa.


Testati-va abilitatile
si cresteti eficienta
voluntariatului
în Europa.

Get involved in REVEAL - Raising Effectiveness of Volunteering in Europe through Adult Learning
Email: info@revealvolunteering.eu - Reveal YouTube Channel

CVSForum IDPEspiralIWSProvobis
Help IHF BEST FdW NCVO KSEAD FVSZ
Sitemap

This Project has been funded
with the support of the
Erasmus+ programme
of the European Union


  This site is optimized for 1024 x 768 screen resolution & Broadband Connection. Tested on  Internet Explorer  Mozilla Firefox  Google Chrome

"This project has been funded with the support of the Erasmus+ programme of the European Union. This web site and its contents reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein."